Kansainvälisyys, kokemus ja tehokkuus avaimena menestykseen

Olen Päivi Rintala – kansainvälinen, kokenut ja tehokas tekijä nurmijärveläisen MarDiemin takana.

Viimeisen 12 vuoden ajan työskentelin Hollannissa erilaisissa markkinoinnin, viestinnän ja myynnin tehtävissä eri toimialoilla. Toimin mm. markkinointitiimin vetäjänä rahoitusalan yrityksessä (Santander Consumer Finance), markkinointipäällikkönä IT-alalla (TelecityGroup) sekä Iso-Britannian markkinoille suuntautuvien suoramarkkinointiprojektien vetäjänä (ReMark International).

Suomessa olen toiminut mm. asiakasvastaavana viestintätoimistossa (Hill & Knowlton Finland) sekä projektipäällikkönä myynninedistämistoimistossa (EHK Marketing Services). Toimistotyöskentelyn osalta asiakkaitani on ollut lisäksi seuraavilta sektoreilta: pankit, vakuutuslaitokset, autot, ravitsemus, öljy, paperi ja korudesign.

Tekemistäni motivoivat projektit erityyppisissä yrityksissä. Toimeksiantajayritys voi olla pieni, keskisuuri tai kansainvälinen tekijä. Olen tottunut työskentelemään organisaatioiden eri tasoilla niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Vahvuutenani onkin eri toimialojen ymmärtämys, kansainvälisyys sekä laaja kokemus erityyppisistä markkinoinnin, viestinnän ja myynnin tehtävistä. 

Motivaatio tarttuu! 

Motivoin ja inspiroin mielelläni ihmisiä. Avoin kommunikointi on tapani toimia ja toivon sitä myös toimeksiantajiltani. Työskentelen päämäärätietoisesti luovuutta, joustavuutta ja ‘pilkettä silmässä’ kuitenkaan unohtamatta. Paitsi että toimin itsenäisesti, olen mielelläni myös osa tiimiä - parhaat tulokset saavutamme nimittäin juuri yhdessä!

Ota yhteyttä! 

Kun tarvitset todellista toimeen tarttujaa ja koordinaattoria kaikissa markkinointiviestintä- sekä myyntiprojekteissa, ota yhteyttä! Parhaat tulokset saavutamme, kun työskentelemme yhdessä määrätietoisesti luovuutta ja joustavuutta unohtamatta.

Kokemus ja inspiraatio

Päivi Rintala

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä. Sovitaan tapaaminen ja linjataan tavoitteesi! 

Kerro meistä kavereillesi