Markkinointiviestinnän projektit laadukkaalta ulkoiselta toimijalta vaivattomasti

Nurmijärveltä ympäri Uudenmaan aluetta ja maanlaajuisestikin toimivan MarDiemin toimintaidea on tarjota markkinointiviestinnän projektit laadukkaalta ulkoiselta toimijalta vaivattomasti ja kilpailukykyiseen hintaan. MarDiem tarjoaa vaivattoman reseptin menestykseen. 

Keskitä

Monella pienellä tai keskisuurellakaan yrityksellä ei ole jatkuvaa tarvetta tai edes resursseja palkata kokopäiväistä markkinointiviestinnän ammattilaista, vaikka apua kipeästi tarvittaisiinkin. Usein markkinoinnin ja viestinnän tehtävät kasautuvatkin pienehkössä organisaatiossa joko yrityksen vetäjän tai jonkun muun hartioille varsinaisen työkuvan lisäksi. Jotta kyseiset toiminnot saisivat arvoisensa huomion ja lopputulos olisi laadukasta, työ kannattaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Yrittäjän tulisi keskittää voimavaransa siihen, mitä hän parhaiten osaa eli oman bisneksensä pyörittämiseen.

Tehosta

Vaikka yrityksen markkinointi tai viestintä toimisikin hyvin, voi yritys kausittain tarvita apua jo olemassa olevalle markkinointi- tai viestintäosastolleen. Syynä voi olla esimerkiksi yritystoiminnan kiiresesonki, laajentumispaineet tai sairaustapaus. Toisinaan yritys voi puolestaan kaivata uusia ideoita ja haluaa siksi teettää joitakin projekteja ulkoisen toimijan kautta.

Hanki ammattitaitoista, raikasta näkemystä ja osaamista

MarDiem ottaa huomioon yrityksesi tarpeet ja senhetkisen tilanteen ja tarjoaa ammattitaitoista apua markkinointiviestinnän projekteihin. Aina ei ole kustannustehokasta palkata kokopäiväistä ammattilaista vakituiseen toimeen. Projektiluontoisuus on selkeästi yksi tulevaisuuden toimintamuodoista. Yritykset ovat entistä vähemmän valmiita sitomaan itsensä palkatakseen vakihenkilökuntaa. Projektikohtaisesti ulkoistamalla yritys saa myös uusia ja erilaisia näkemyksiä. Yritys voikin antaa tehtävän juuri tiettyyn osaamiseen erikoistuneelle ammattilaiselle.

Ota yhteyttä!

Kun tarvitset todellista toimeen tarttujaa ja koordinaattoria kaikissa markkinointiviestintä- sekä myyntiprojekteissa, ota yhteyttä!

Resepti menestykseen

Hanki ammattitaitoista näkemystä ja osaamista markkinointiviestinnän sekä myynnin projekteihin Nurmijärveläiseltä MarDiemiltä  kansainväliseltä konkarilta.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä. Sovitaan tapaaminen ja linjataan tavoitteesi! 

Kerro meistä kavereillesi